Yeni web sayfamız yayında. Ziyaret etmek için tıklayınız
Medeni Usul Hukuku Dersi Hak. İcra İflas Hukuku Dersi Hak. İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku (Ç) Dersi Hak. Hukuk Fakültesi Ara Sınavları Tarihleri Hk. 30 Ekim Tarihinde Yapılacak Adli Tıp Kurumu Ziyareti Nedeniyle Derslerde Yapılan Düzenlemeler Hk. Uluslararası Hukukta Selfdeterminasyon Etkinliği Hk. “Tecrübe Konuşuyor” Etkinliği Hk.Adli Tıp, Miras Hukuku ve Kıymetli Evrak Hukuku Dersleri hk.Etkinlik-Yrd. Doç. Dr. Sami Doğru-Uluslararası Hukukta SelfdeterminasyonHukuk Tarihi Dersi Hk. İş Hukuku (Ç) Dersi Hk. Makale Yayını-Prof. Dr. Tevfik Odman/Araş. Gör. Özge DemirdelenAdli Tıp Dersi Hk. "Çocuğun Cinsel İstismarı" Paneli Hk. İcra İflas Hukuku Dersi Hk. İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku (Ç) Dersi Hk. Medeni Usul Hukuku Dersi Hk. Prof. Dr. Faruk Andaç-Kongre Katılımı Hk. Borçlar Hukuku Genel Hükümler (1. ve 2. Grup) Dersi Hk. Genel Kamu Hukuku (Ç) Dersi Hk. "Çocuğun Cinsel İstismarı"-SeminerCeza Hukuku Özel Hükümler (1. ve 3. Grup) Dersi Hk. Haftalık Ders Programı (Güncel Durum)Mali Hukuk (2) Dersi Hk. Human Rights (1) Dersi Hk. İngilizce (1. sınıf-1. ve 2. gruplar) Dersi Hk. Grup Değişikliği Talepleri Hk. Hukuk Fakültesi Tek Ders Sınavı Hk. Tarsus Adliyesi Ziyareti Hk. "Anayasa Hukuku Açısından Bireysel Başvuru" Paneli Hk.İş Hukuku Sanal Duruşması Hk.İş Hukuku Sanal Duruşması Hk. Marka Hukuku Sempozyumu Marka Hukuku Sempozyumu (20 Nisan 2017) Hk. Kadına Karşı Cinsel Şiddet-Kitap-Prof. Dr. Tevfik Odman Hk. Medeni Yargılama Hukukunda Karşı Dava-Kitap-Arş. Gör. Tuğçe Arslanpınar Hk. "Avukatlık Mesleği ve Sorunları" Konulu Etkinlik Hk. Konferans, Kardak: Sadece İki Kayalık mı? Toplumsal Cinsiyet Paneli"Anayasa ve Olağanüstü Hal", Etkinlik, Konuşmacı: Yrd. Doç. Evra Çetin"Hukukçu Olmak" Etkinliği Hk.Uluslararası Hukuk Kulubü-(Bölgesel) Baro Başkanları Toplantısı Hk. (Bölgesel) Baro Başkanları öğrencilerimizle buluşuyor...Adana Adli Tıp Kurumu Ziyareti Hk.

Hukuk Fakültesi > Duyurular

Adli Tıp, Miras Hukuku ve Kıymetli Evrak Hukuku Dersleri hk.

23 ekim tarihinde yapılacak olan Adli Tıp dersleri, iki grubun da katılımıyla 13.00-15.00 saatleri arasında P 3 Salonunda yapılacaktır. Bu nedenle;

- Miras Hukuku dersleri, iki grubun katılımıyla 24 Ekim Salı Günü 13.30-15.20 saatleri arasında P 3 salonunda yapılacaktır.

-Kıymetli Evrak Hukuku dersleri, 23 Ekim tarihinde, saat 15.30-17.20 saatleri arasında, her iki grubunda katılımıyla P 3 Salonunda yapılacaktır.

Yayınlama Tarihi 20-10-2017